Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه روی خط رسانه برنا، آذر ولی‌زاده در نشست خبریبا اشاره به تعدادی از گونه‌های جانوری در معرض خطر استان کرمانشاه، اظهار کرد: هر سال حمایت از تعدادی از این گونه‌ها را در برنامه داریم که امسال شوکا، میش مرغ و سمندر آتشین در دستور کار هستند.

 

وی ادامه داد: سال‌ گذشته برنامه‌های حمایتی و تحقیقاتی برای سه گونه کرکس مصری، خرس و پلنگ و سال 96 نیز برنامه برای سمندر خال زرد کردستانی اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ولی‌زاده با بیان اینکه منابع آلاینده مختلف به هر حال زندگی حیات وحش را تحت تاثیر قرار می‌دهد، تاکید کرد: به دنبال احیا گونه‌های حیات وحش هستیم.

 

معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان کرمانشاه اشاره‌ای هم به وضعیت صنایع آلاینده استان داشت و با بیان اینکه تعداد این صنایع تا پایان سال گذشته 32 مورد بود، اضافه کرد: بر اساس آمار سه ماهه اول امسال نیز 34 واحد صنعتی آلاینده در استان داریم.

 

به گفته ولی‌زاده، آلایندگی این صنایع نیز فقط به زمان خاصی محدود است و همیشه شاهد ایجاد آلودگی آنها نیستیم.

 

وی از برنامه‌ریزی برای کاهش صنایع آلاینده استان هم خبر داد و تاکید کرد: پلمب واحدهای آلاینده افتخار ما نیست بلکه باید تلاش کنیم با ایجاد تعامل سازنده با صنایع، به توسعه پایدار  در کنار حفظ محیط زیست کمک کنیم.

 

معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان کرمانشاه از وضعیت نامناسب فاضلاب شهر کرمانشاه هم یاد و خاطرنشان کرد: هم اکنون حدود یک سوم پساب خانگی شهر کرمانشاه تصفیه و مابقی در نهایت وارد منابعی مانند رودخانه "قره‌سو" می‌شود.

 

وی اظهار کرد: قره‌سو چندین سال است که به معبر فاضلاب تبدیل شده و مشکل اصلی آن نیز اقتصادی است.

 

ولی‌زاده راهکار مقابله با آلودگی این رودخانه را جلوگیری از ورود فاضلاب دانست و تاکید کرد: برای اجرای سیستم تصفیه فاضلاب شهر کرمانشاه هزار میلیارد تومان پول نیاز است که شرکت آب و فاضلاب و سایر دستگاه‌ها در حال پیگیری برای تامین این اعتبار هستند.

 

به گفته این مسئول، محیط زیست استان نیز با جدیت پیگیر موضوع است و اگر نیاز باشد حتی برخورد قضایی نیز انجام خواهد داد.

 

وی گفت: از تمام توان نظارتی خود برای مقابله با ورود فاضلاب به رودخانه‌ها جلوگیری می‌کنیم.

 

معاون نظارت و پایش محیط زیست استان کرمانشاه از وضعیت نامناسب پسماندهای کشاورزی و دامی در برخی مناطق استان مانند ثلاث باباجانی، گیلانغرب، قصرشیرین و ... هم یاد کرد که باید فکری به حال آنها کرد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: توسعه پایدار رسانه شرکت آب و فاضلاب محیط زیست معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۷۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت کلزا از مزارع کرمانشاه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از آغاز برداشت کلزا از مزارع مناطق گرمسیر استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، علی چاله چاله امروز _ دوشنبه دهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برداشت کلزا در مزارع شهرستان قصرشیرین آغاز شده است، اظهار کرد: برداشت کلزا در مزارع مناطق سردسیر استان تا اواخر تیر ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه امسال ۴۰۱۹ هکتار از اراضی استان کرمانشاه زیر کشت کلزا رفته است، افزود: پیش بینی می‌شود امسال تولید کلزا در استان به حدود ۹۰۰۰ تن برسد که دو برابر سال گذشته خواهد بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه امسال در مقایسه با سال زراعی گذشته افزایش حدود دو برابری سطح زیر کشت کلزا در استان را شاهد هستیم، خاطرنشان کرد: سال زراعی گذشته ۲۱۷۶ هکتار از اراضی استان زیر کشت کلزا رفته بود و حدود ۴۵۰۰ تن محصول در استان تولید شد.

چاله چاله با بیان اینکه شهرستان‌های کنگاور و سنقر و کلیایی با ۱۰۰۳ و ۲۰ هکتار به ترتیب بیشترین و کمترین سطح زیرکشت کلزای استان را دارند، اضافه کرد: به جز پاوه در همه شهرستان‌های استان کشت کلزا را داریم.

وی با اشاره به وضعیت مطلوب مزارع کلزای استان در بازدیدهای صورت گرفته، تاکید کرد: انتظار داریم امسال شاهد عملکرد خوب مزارع کلزای استان باشیم و چهار مرکز خرید تضمینی کلزا در استان راه‌اندازی شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه امسال کلزا با قیمت تضمینی هر کیلوگرم ۳۵ هزار تومان از کشاورزان خریداری می‌شود، گفت: تمام کلزای تولیدی در استان توسط کارخانجات روغن‌کشی داخل استان خریداری خواهد شد و این شرکت قول پرداخت مطالبات کُلزاکاران استان در کمتر از یک ماه را داده است.

کد خبر 749083

دیگر خبرها

  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی
  • پلمب دو واحد آلاینده غیر مجاز تولید زغال در رباط کریم 
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است
  • رفع تنش آبی ۱۰ روستا از مجتمع نرژی چقابور
  • تحقق کامل تعهد اشتغال استان کرمانشاه
  • جاری شدن آب فاضلاب و دردسر‌های آن برای ساکنان محله نوکان کرمانشاه + فیلم
  • عملکرد فیلتر ممبران در دستگاه تصفیه آب
  • پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع کرمانشاه