Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن اکبری گفت: ایران جزو کشور‌های اصلی دنیا در تنوع زیستی است و هیچ بهره‌برداری اصولی از طبیعت آن نمی‌شود، متاسفانه در ۵۰ سال گذشته بیش از ۷۰ درصد جمعیت گونه‌های برجسته حیات وحش کشور را از دست داده ایم، از دهه ۳۰ به بعد بسیاری از گوشتخواران از جمله یوزپلنگ در لبه پرتگاه انقراض قرار گرفتند.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: جمعیت حیات وحش در کشور بسیار جزیره شده و سازمان حفاظت محیط زیست با نیروی بسیار اندک در حال حفاظت است، اعتبارات سازمان حفاظت محیط زیست بسیار اندک است و ما باید برای حفاظت از زیستگاه‌ها و حیات وحش به سمت حفاظت مشارکتی و کمک گرفتن از مردم برویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از گونه‌هایی مانند یوزپلنگ و میش مرغ تعداد کمتر از ۲۰ فرد باقی مانده و با اعتبارات بسیار محدود حفاظت سخت می‌شود و به ناچار مجبوریم از بخش خصوصی در این باره کمک بگیریم.

اکبری گفت: زمانی در حفظ تنوع زیستی موفق هستیم که مردم آگاه باشند و مطالبه گری را در خصوص حفاظت از محیط زیست انجام دهند و این مستلزم این است که آگاهی‌های مردم نسبت به اهمیت محیط زیست را بالا ببریم، سرمایه‌های زیستی سرزمین ما مهم هستند و برای حفظ آن‌ها باید نهایت تلاشمان را انجام دهیم.

به گفته‌ی اکبری، کره زمین به حیات خود چه با ما و چه بدون ما ادامه می‌دهد، چقدر خوب است که روش حفاظت روشی پایدار باشد تا بتوانیم محیط زیست را برای آیندگان حفظ کنیم.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان اظهار داشت: شادی واقعی انسان‌ها از داشتن محیط زیست سالم شکل می‌گیرد پس بهتر است که احترام به آفریده‌های خداوند را بیاموزیم و طبیعتی سالم با درایت و همت افراد آگاه این سرزمین داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست تنوع زیستی تنوع زیستی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۶۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای احیای کامل تالاب نئور

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: در ادامه روند مبارزه با گونه‌های مهاجم، اولین مرحله پاک‌سازی تالاب حفاظت شده نئور در نیمه اول اردیبهشت‌ سال جاری از گونه‌های مهاجم ماهیان کاراس آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن قاسم‌پور، در بازدید از تالاب نئور اظهار کرد: با شروع فصل بهار و باز شدن یخبندان تالاب، پاک‌سازی فیزیکی گونه‌های مهاجم ماهیان کاراس طبق برنامه‌ریزی‌های قبلی با استفاده از توان محیط‌بانان، کارشناسان، صیادان بومی و کارگران محلی با هدف حذف جمعیت ماهیان مهاجم کاراس و احیای کامل گونه بومی گاماروس در سطح تالاب نئور آغاز شد.

وی افزود: در این مرحله در مجموع حدود ۵۰ هزار متر تور برای صید و جمع‌آوری ماهی گونه مهاجم کاراس در تالاب نئور استفاده خواهد شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل اظهار داشت: مراحل بعدی پاک‌سازی تالاب حفاظت شده نئور از گونه مهاجم ماهیان کاراس در مرداد و شهریور سال‌جاری طبق نظر کارشناسان و برنامه مدیریت جامع تالاب نئور بمنظور احیاء دریاچه تداوم خواهد داشت.

حسن قاسم‌پور با اشاره به اینکه طی دو سال اخیر و با تلاش همکاران حفاظت محیط زیست استان، بیش از ۹۰ تن، گونه مهاجم کاراس از تالاب حفاظت شده نئور جمع‌آوری شده است، افزود: اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل برابر مطالعات انجام شده و برنامه مدیریت جامع تالاب نئور، مبارزه جدی با این گونه مهاجم را از دوسال گذشته شروع کرده است و نتایج خوب و قابل قبولی حاصل شده است و تلاش برای احیای کامل تالاب نئور جزو اقدامات اولویت‌دار مدیریت زیست بومی این اداره کل است.

کد خبر 749123

دیگر خبرها

  • حفاظت از حیات وحش مناطق آزاد نیازمند اجرای قرق اختصاصی است
  • بازدید رایگان از موزه تنوع زیستی پارک پردیسان برای یک هفته
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»